Warpshadow.com

An unofficial discussion board dedicated to the Tyranids of Warhammer 40,000 (tm Games Workshop)
It is currently Tue Oct 16, 2018 4:59 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: IMG pic here IMG
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 9:54 am 
Offline
Biotitan
User avatar

Joined: Thu Dec 30, 2004 11:23 am
Posts: 2468
Location: Cumberland, Maryland
Not 'really' a Bug, but wasn't sure where to post this....

But why can I not post IMG pics like the one below on any forum besides this one?

Image
[Open in new window]


Is there some Hive Mind power here that only covers WarpShadow?

_________________
Check out my Award-Winning Horribly Painted 'Nids

I Spent 90% of My Money on Women and Warhammer. The Rest I Wasted....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 3:16 pm 
Offline
Great Devourer
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:39 am
Posts: 5676
Location: Canberra, Australia
Hi MysteryShadow. Are you asking why Warpshadow automatically creates thumbnails (well more large-ish previews than a true thumbnail) out of images rather than dumping them full-size into the forums?

_________________
"I know you may find the Tyranids physically repellent to look at but believe you me, you don't want to let them out of your sight." Hojan Storall Technomagos of the Adeptus Mechanicus

http://album.warpshadow.com/v/Yaleling/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 9:28 pm 
Offline
Biotitan
User avatar

Joined: Thu Dec 30, 2004 11:23 am
Posts: 2468
Location: Cumberland, Maryland
When I post pics like the one shown above on any other forum, they show up as broken (no pic shown) links.

They do not show up as thumbnails or anything. Just this:

Image
[Open in new window]


So.... How can I show off Hive Fleet MysteryShadow on other forums?

_________________
Check out my Award-Winning Horribly Painted 'Nids

I Spent 90% of My Money on Women and Warhammer. The Rest I Wasted....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 11:16 pm 
Offline
Great Devourer
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:39 am
Posts: 5676
Location: Canberra, Australia
Weird.
I just tried posting some Hive Fleet Mystery Shadow into a freewebs site forum and it worked just okay. (I tried to take a screen shot as proof but my flashplayer is glitchy a the moment.) I used the same method we use here: right clicked the uploaded image, inspected element, and copy pasted the address of the actual image. You'd be using the same method or you images wouldn't be showing up here. :? Will see if I can figure anything out.

_________________
"I know you may find the Tyranids physically repellent to look at but believe you me, you don't want to let them out of your sight." Hojan Storall Technomagos of the Adeptus Mechanicus

http://album.warpshadow.com/v/Yaleling/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Sat Jun 22, 2013 12:06 am 
Offline
Little One
User avatar

Joined: Fri Sep 11, 2009 6:10 pm
Posts: 204
Location: Victoria BC Canada
i think the problem refernced here is something ive encountered in other forums as well.

alot more hosting places are denying links to images for forums. one example is i cannot link any images from my warpshadow gallery to any other forum, like BOLS or TTH ect.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Sat Jun 22, 2013 9:28 pm 
Offline
Biotitan
User avatar

Joined: Thu Dec 30, 2004 11:23 am
Posts: 2468
Location: Cumberland, Maryland
The wierd thing is that while Warpshadow is open in one window the pic works fine on another website. But when I close Warpshadow, the pic on the other website goes to cannot-display-image mode....

_________________
Check out my Award-Winning Horribly Painted 'Nids

I Spent 90% of My Money on Women and Warhammer. The Rest I Wasted....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Sun Jun 23, 2013 5:48 pm 
Offline
Great Devourer
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:39 am
Posts: 5676
Location: Canberra, Australia
I've got no idea how to help Mr Shadow. I tried what you just said about posting images working while WS is open and then not working when WS is closed (it would never have occurred to me to try that as WS is always open in my browser :P ) and it still worked. Drakis might be right - it could be the settings of the forums you're posting into.

_________________
"I know you may find the Tyranids physically repellent to look at but believe you me, you don't want to let them out of your sight." Hojan Storall Technomagos of the Adeptus Mechanicus

http://album.warpshadow.com/v/Yaleling/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 12:21 am 
Offline
Little One
User avatar

Joined: Fri Sep 11, 2009 6:10 pm
Posts: 204
Location: Victoria BC Canada
actually, its not the setting of the FORUM, its a setting of the GALLERY...

from what i can figure, the warpshadow gallery is set to disallow image linking from external sites, meaning you cannot link to images in your gallery from other sites, it just rejects it.

however, if you already have the file loaded by being on the gallery, then its already in your browser cache, so it displays on the other forum properly.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 6:25 pm 
Offline
Great Devourer
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:39 am
Posts: 5676
Location: Canberra, Australia
I'll ask around the rest of the Gestalt, I'm a little bit out of ideas. I've spent a couple of hours going through the gallery settings and can't find anything I thin could be causing it. And I haven't had any luck in re-creating the problem either. When logging out of Warpshadow an rebooting my pc, I still see embedded images from our gallery in other forums just fine.

_________________
"I know you may find the Tyranids physically repellent to look at but believe you me, you don't want to let them out of your sight." Hojan Storall Technomagos of the Adeptus Mechanicus

http://album.warpshadow.com/v/Yaleling/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Mon Jun 24, 2013 11:41 pm 
Offline
Biotitan
User avatar

Joined: Thu Dec 30, 2004 11:23 am
Posts: 2468
Location: Cumberland, Maryland
Yale, what other forums have you tried cross-posting Warpshadow pics to?

I have never found any forum that accepted Warpshadow pic-links.

_________________
Check out my Award-Winning Horribly Painted 'Nids

I Spent 90% of My Money on Women and Warhammer. The Rest I Wasted....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 4:30 am 
Offline
Great Devourer
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:39 am
Posts: 5676
Location: Canberra, Australia
Just this one mate -http://anuwargamingsociety.proboards.com/index.cgi (I've never wanted to share my nids with anyone but here. I'll try some more, but I don't doubt you guys are having a genuine problem :wink: )

_________________
"I know you may find the Tyranids physically repellent to look at but believe you me, you don't want to let them out of your sight." Hojan Storall Technomagos of the Adeptus Mechanicus

http://album.warpshadow.com/v/Yaleling/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 10:35 am 
Offline
Biotitan
User avatar

Joined: Thu Dec 30, 2004 11:23 am
Posts: 2468
Location: Cumberland, Maryland
Bad Gateway....

But I took a peek at http://anuwargamingsociety.proboards.com didn't spot any of your pics tho.

_________________
Check out my Award-Winning Horribly Painted 'Nids

I Spent 90% of My Money on Women and Warhammer. The Rest I Wasted....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 5:12 pm 
Offline
Great Devourer
User avatar

Joined: Fri Sep 30, 2005 5:39 am
Posts: 5676
Location: Canberra, Australia
Yeah, I deleted them after I tested it out. (My tyranids are for Warpshadow only. :wink: )

I did have a go at 2 other forums and got 2 different results. In Bolter and Chainsword images go up while Warpshadow is open, but give broken links once Warpshadow is closed and pc restarted, and WargamerAU give broken links every time. I'll keep looking 'til we find a solution.

_________________
"I know you may find the Tyranids physically repellent to look at but believe you me, you don't want to let them out of your sight." Hojan Storall Technomagos of the Adeptus Mechanicus

http://album.warpshadow.com/v/Yaleling/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: IMG pic here IMG
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 7:52 pm 
Offline
Biotitan
User avatar

Joined: Thu Dec 30, 2004 11:23 am
Posts: 2468
Location: Cumberland, Maryland
Good to know I'm not crazy.

_________________
Check out my Award-Winning Horribly Painted 'Nids

I Spent 90% of My Money on Women and Warhammer. The Rest I Wasted....


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Web Design for Warpshadow.com by SMIS Ltd.
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group